Kastamonulu 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi Merve, küçük yaşına rağmen büyük bir sağlık mücadelesi veriyor. Daha önce Dubai’de SMA Tip 1 gen tedavisi gören minik Merve, hastalığın vücudunda bıraktığı etkilerden kurtulabilmek için yeni bir tedavi sürecine girdi.

İlk Ameliyat Başarıyla Gerçekleşti

Merve’nin skolyoz ve kifoz rahatsızlıklarının giderilmesi amacıyla İstanbul Pendik’te bulunan Lokman Hekim Hastanesi’nde gerçekleştirilen ameliyatların ilki başarıyla tamamlandı. Alanında uzman doktorlar tarafından yapılan operasyon sonrası Merve’nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

İkinci Ameliyat 3 Ay Sonra

Tedavi planına göre Merve’nin ikinci ameliyatının yaklaşık 3 ay sonra yapılması planlanıyor. Bu sürecin ardından küçük çaplı uzatma ve düzeltme operasyonlarıyla tedavinin devam edeceği öğrenildi.

Aileden Destek Çağrısı

Zorlu tedavi süreci, Merve’nin ailesi için ciddi bir maddi yük oluşturuyor. Aile, kızlarının sağlığına kavuşabilmesi için hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini dile getirdi.

Valilik izinli yardım kampanyası kapsamında destek olmak isteyenler için bilgiler şöyle:

  • Faaliyet No: 17.2026.4206
  • IBAN: TR46 0001 0025 0791 0108 3650 08
  • Alıcı: Tuğba Tekin

Kastamonulu Merve’nin yeniden sağlığına kavuşabilmesi için yapılacak her destek, onun geleceğine umut olacak.

Kastamonulu Merve Için Umut Çağrısı 7 Yaşındaki Kızın Tedavi Süreci Devam Ediyor! 88888888888888