Kastamonu Merkez ilçeye bağlı Kuzeykent Mahallesi’nde yalnız yaşayan 65 yaşındaki İbrahim Beşli’nin hayatını kaybetmesi kentte üzüntüye neden oldu. Beşli’nin cenaze programı da paylaşıldı.

24 Gün Sonra Acı Gerçek Ortaya Çıktı

Kazım Karabekir Caddesi’ndeki evinde yalnız yaşadığı öğrenilen İbrahim Beşli’den, en son 20 Mart tarihinde görülmesinin ardından bir daha haber alınamadı.

Durumdan şüphelenen komşular, mahalle muhtarı Hakan Çölez’e bilgi verdi. Kapıyı çalmasına rağmen yanıt alamayan muhtarın ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Beşli’yi hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ise hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cenaze Programı Duyuruldu

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli komşularım mahallemizin bir garip sesini daha kaybetmemin derin üzüntüsünü ile sizleri cenaze namazına davet ediyorum.

Mahallemiz Sakini Komşumuz

İBRAHİM BEŞLİ'yi Kimsesizlerin Kimsesi Allah Azze Ve Celle ye Emanet Ettik.

Bir kapı aşındırmanın ne kadar önemli olduğunu gördüğüm bu ibretlik olayda da yine komşuluk hukuku ön plana çıkmıştır.

Komşularının ya da esnaflarımızın diyeyim ilgilendiği takip ettiği İbrahim BEŞLİ yine onların haber vermesi sonucunda ikamet ettiği adresinde vefat etmiş olarak bulundu.

Allah vefa sahiplerinden razı olsun.

İBRAHİM BEŞLİ'nin Cenazesi Yarın (Salı Günü ) Öğlen Namazına Müteakip Kuzeykent Ulu Camiinde Kılınacak Olup Defin yeri orada duyurulacaktır.

Merhuma Allah tan Rahmet Sevenlerine ve İlgilenen Akrabalarına Başsağlığı Dileriz."

Kuzeykent Ulu Camii’nde Kılınacak

İbrahim Beşli’nin cenazesi, yarın (Salı) öğle namazına müteakip Kuzeykent Ulu Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Kaynak: Basın Bülteni