İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Van Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Tayfun Akalan’ın trafik kazasında yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.
Polis memuru Tayfun Akalan şehit oldu
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla acı haberi kamuoyuyla paylaştı.
Bakan Çiftçi, Van Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Polis Memuru Tayfun Akalan’ın trafik kazasında yaralandığını, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını bildirdi.
Bakan Çiftçi’den başsağlığı mesajı
Şehit polis memuru için başsağlığı mesajı yayımlayan Bakan Çiftçi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı âli olsun.”





