Kastamonulular Platformu Başkanı ve Çolakoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Çolakoğlu, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Botanlıoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede, Kastamonulular Platformu ile üniversite arasında iş birliğinin geliştirilmesi konusu ele alındı.
Haydar Çolakoğlu’ndan hayırlı olsun ziyareti
İnebolulu iş insanı Haydar Çolakoğlu, yaklaşık 2,5 ay önce Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hüseyin Botanlıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çolakoğlu, Botanlıoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.
Kastamonu ve İnebolu’ya olan sevgisiyle tanınan ve Kastamonu’nun fahri hemşehrisi olarak anılan Botanlıoğlu ile yapılan görüşmede, iki kurum arasında kurulabilecek iş birlikleri değerlendirildi.
Cerrahpaşa ile yakın çalışma hedefi
Ziyaretin ardından açıklama yapan Haydar Çolakoğlu, Kastamonulular Platformu olarak İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ile daha yakın çalışmak üzere mutabakata vardıklarını belirtti.
Çolakoğlu, Cerrahpaşa’nın tıp alanındaki araştırma-geliştirme çalışmaları ve hastanesiyle öne çıktığını ifade ederek, platform ile üniversite arasındaki iş birliğinin geliştirilmesini hedeflediklerini söyledi.





