Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Akdeğirmen Köyü’nde silahlı kavga sonucu yaşamını yitiren aynı aileden dört kişi, son yolculuklarına uğurlandı. İlhan Karasu, oğulları Ali ve Sefa Karasu ile kardeşi Halit Karasu’nun cenazeleri, köyde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Taşköprü’de 4 Kişi Gözyaşlarıyla Yan Yana Toprağa Verildi (3)

Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Olayın ardından işlemleri tamamlanan dört kişinin cenazesi Akdeğirmen Köyü’ne getirildi. Öğle namazını takiben düzenlenen cenaze töreninde aile yakınları büyük üzüntü yaşadı. Bazı yakınları sinir krizi geçirirken, dört kişinin naaşı dualarla yan yana defnedildi.

Taşköprü’de 4 Kişi Gözyaşlarıyla Yan Yana Toprağa Verildi (4)

Geride 5 çocuk kaldı

Hayatını kaybeden Ali Karasu’nun 3 aylık bir bebeği, kardeşi Sefa Karasu’nun ise 1 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi. Sefa Karasu’nun eşinin 9 aylık hamile olduğu, Halit Karasu’nun da iki çocuk babası olduğu belirtildi.

Taşköprü’de 4 Kişi Gözyaşlarıyla Yan Yana Toprağa Verildi (5)

Silahlı kavganın ardından adli süreç sürüyor

Olay, 12 Ekim’de Akdeğirmen Köyü’nde pancar sökümü yapılan tarlada meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan Metin A. ve oğlu Çetin A. ile Karasu ailesinin fertleri arasında tartışma yaşandı.

Taşköprü’de 4 Kişi Gözyaşlarıyla Yan Yana Toprağa Verildi (1)

Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine açılan ateş sonucu İlhan, Ali, Sefa ve Halit Karasu olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili baba ve oğulun adliyedeki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı