Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Akdeğirmen Köyü’nde aynı aileden dört kişinin hayatını kaybettiği silahlı olayla ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Pancar tarlasında çıkan tartışmanın ardından dört kişiyi tabancayla öldürdüğü iddia edilen Ç.A. ile babası M.A., jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Taşköprü Adliyesi’ne sevk edildi.

Traktörle tarladan geçme meselesi kavgaya dönüştü
Olay, 12 Ekim Pazartesi günü Akdeğirmen Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan Ç.A. ile İlhan Karasu, oğulları Ali ve Sefa Karasu ile kardeşi Halit Karasu arasında pancar sökümü sırasında tartışma çıktı.
Traktörle tarladan geçilmesi nedeniyle başladığı öne sürülen anlaşmazlık kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.
Ç.A.’nın yanında taşıdığı tabancayla Karasu ailesinin fertlerine ateş açması sonucu İlhan Karasu, oğulları Ali ve Sefa Karasu ile kardeşi Halit Karasu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Cinayet şüphelisi ve babası adliyeye çıkarıldı
Dört kişinin hayatını kaybettiği olayın ardından bölgeden ayrılan Ç.A., Alatarla Jandarma Karakolu’na giderek teslim oldu.
Soruşturma kapsamında Ç.A. ile babası M.A. gözaltına alındı. İlçe Jandarma Komutanlığı’nda ifadeleri alınan ve işlemleri tamamlanan iki şüpheli, Taşköprü Adliyesi’ne sevk edildi.

Akdeğirmen Köyü’nde yaşanan silahlı olayla ilgili adli süreç devam ediyor.
İlgili Haber
Taşköprü’de 4 can alan kavganın detayları belli oldu
Taşköprü’deki facianın ardından geriye 5 çocuk kaldı!





