Kastamonu’da 37 Car Wash Robotik & Self Servis Oto Yıkama Tesisi, yoğun katılımla düzenlenen törenle hizmete açıldı. Ali Aral ve oğlu Alpay Aral’ın işletmeciliğini yaptığı tesis, robotik ve self servis oto yıkama hizmetlerinin yanı sıra oto bakım ürünlerinin satışıyla da müşterilerini ağırlayacak.

Açılışa yoğun katılım

Taşköprü yolu üzerindeki Sunpet akaryakıt istasyonunun arkasında hizmete giren işletmenin açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta Hasan Fehmi Taş, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Üstün Göksoy, Yeni Parti İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve 14. ve 15. dönem MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar da yer aldı.

Taşköprü Yolu Üzerinde Yeni Oto Yıkama Tesisi Açıldı 2

Törene ayrıca Kastamonu Şoförler ve Otomobilciler Odası ile TAŞIKO Başkanı Ahmet Sariahmetoğlu, Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yücel Gedik, Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar 18. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Altıkulaç ve Ticaret İl Müdürü Mustafa Eriş katıldı.

Refah Partisi İl Başkanı Akif Güzel’in yanı sıra oda başkanları, Esnaf Kefalet Kooperatifi ve oda personelleri, esnaf camiası ile çok sayıda vatandaş da açılışta hazır bulundu.

Taşköprü Yolu Üzerinde Yeni Oto Yıkama Tesisi Açıldı

Robotik ve self servis oto yıkama hizmeti sunacak

37 Car Wash Robotik & Self Servis Oto Yıkama Tesisi, farklı araç yıkama seçenekleriyle hizmet verecek. İşletmede robotik oto yıkama ve self servis yıkama hizmetlerinin yanı sıra oto bakım ürünlerinin satışı da gerçekleştirilecek.

Taşköprü Yolu Üzerinde Yeni Oto Yıkama Tesisi Açıldı 1

Ali Aral ve Alpay Aral tarafından işletilecek tesis, Taşköprü yolu üzerindeki konumuyla araç sahiplerine hizmet sunacak.

Kaynak: Haber Merkezi