Kastamonu siyasetine ve geleceğine damga vuran isimler samimi bir ortamda bir araya geldi.

Kastamonu siyasetinde iz bırakmış iki önemli isim, dikkat çeken bir buluşmaya imza attı. AK Parti’nin önceki dönem Kastamonu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Belediye Başkanları Birliği Kastamonu İl Temsilcisi Tahsin Babaş ile MHP'li eski Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, dostane bir sohbet için aynı masada bir araya geldi. Bu samimi buluşma, kent siyasetinde geçmiş dönemleriyle öne çıkan liderlerin bir araya gelmesi açısından önemli bir an olarak değerlendirildi.

Siyasi Rekabetin Ötesinde Dostluk

Kastamonu'da geçmişte farklı siyasi kulvarlarda hizmet vermiş olan Babaş ve Vidinlioğlu’nun aynı masada buluşması, siyasi rekabetin ötesine geçildiğinin ve dostluk bağlarının güçlendiğinin bir göstergesi oldu. Sohbetin içeriğine dair detay verilmemiş olsa da, buluşmanın oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde geçtiği gözlemlendi.

Buluşmaya Şahit Oldular

Babaş ve Vidinlioğlu’nun bu dikkat çeken buluşmasına, Şenpazar’ın önceki dönem Belediye Başkanı Suat Saygın ile Kastamonu’nun tanınmış isimlerinden Cahit Ilgaz da eşlik etti. Dört ismin bir araya gelerek şehrin geçmişi, bugünü ve muhtemelen geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunması, yerel kamuoyunda da ilgiyle karşılandı.

Kastamonu İçin Ortak Akıl Mesajı

Buluşmanın ardından yapılan kısa değerlendirmelerde, yerel yöneticilerin şehre dair meselelerde bir araya gelerek fikir paylaşımında bulunmalarının önemine dikkat çekildi. Özellikle farklı siyasi görüşlerden gelen isimlerin ortak bir zeminde buluşması, “Kastamonu için ortak akıl” mesajı olarak yorumlandı.

Siyasi Deneyim Geleceğe Işık Tutuyor

Her biri kendi döneminde şehre önemli hizmetler kazandırmış olan bu isimlerin aynı masada buluşması, sadece geçmişin bir hatırlatması değil, aynı zamanda geleceğe yönelik tecrübelerin aktarılması açısından da değer taşıyor. Yerel yönetimlerdeki birikimin paylaşılması, genç siyasetçilere ve yöneticilere ilham kaynağı olabilir.