Kastamonu’da Halimoğlu ailesinin yakından tanınan isimlerinden Mustafa Halimoğlu’nun vefatı, ailesi ve yakın çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği öğrenilen Mustafa Halimoğlu’nun hayatını kaybettiği bildirildi.

Elif Halimoğlu’nun eşi olan Mustafa Halimoğlu, Faruk, Hakan ve Esra Halimoğlu’nun babasıydı. Aynı zamanda Pakize ve Mehmet Halimoğlu’nun oğlu, Necati Halimoğlu’nun da kardeşi olan merhumun vefatı, ailesi başta olmak üzere dostları ve sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. Halimoğlu ailesinin acı haberi almasının ardından yakınları ve tanıdıkları taziye mesajları ile başsağlığı dileklerini iletti.

Cenaze Namazı Sinanbey Camii’nde Kılınacak

Mustafa Halimoğlu için düzenlenecek cenaze töreni programı da belli oldu. Merhumun cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Kastamonu’daki Sinanbey Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze namazına aile yakınlarının yanı sıra akrabalar, dostlar ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

Ok Meydanı Mezarlığı’nda Defnedilecek

Sinanbey Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mustafa Halimoğlu’nun naaşı, Ok Meydanı Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanlığına defnedilecek. Defin işlemi sırasında merhum için dualar edilecek ve helallik alınacak.

Ailesi ve Sevenleri Yasta

Mustafa Halimoğlu’nun vefatı, başta ailesi olmak üzere sevenlerini derinden etkiledi. Yakın çevresi tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isim olarak bilinen Halimoğlu’nun ardından çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.

Merhumun cenaze töreninin ardından aile yakınlarının taziyeleri kabul edeceği öğrenildi.

Mustafa Halimoğlu’na Allah’tan rahmet; başta Halimoğlu ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: Basın Bülteni