Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde yaşanan trafik kazasında, direksiyon başındaki 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi, ikisi çocuk üç kişi ise yaralandı. Olay, ilçede büyük üzüntü yarattı.

Köprüden Uçan Araç Can Aldı

Samsun 12 Yaşındaki Sürücü (4)

Kaza, 19 Mayıs ilçesine bağlı Kuşkayası Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 12 yaşındaki Hasan Emre D., GM-514-MZ yabancı plakalı otomobili kullanırken köprü üzerinde direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, metrelerce yükseklikten aşağıya yuvarlandı.

Kaza sonrası olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan küçük sürücü, ambulansla hastaneye götürülmek istendi ancak yolda yaşamını yitirdi.

Samsun 12 Yaşındaki Sürücü (3)

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Araçta bulunan M.S. (30), S.D. (10) ve N.D. (13) ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının takip edildiği, hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığının ise doktorlar tarafından değerlendirildiği öğrenildi.

Kaza Anı Kamerada

Samsun 12 Yaşındaki Sürücü (2)

Kaza, araçta bulunan çocuklardan biri tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, çocukların araçla seyir hâlinde oldukları anlar ve kazanın meydana geldiği an net bir şekilde görülüyor.

Olay İlçede Üzüntü Yarattı

12 yaşında bir çocuğun araç kullanması ve yaşanan trajedi, bölgede hem üzüntü hem de endişe yarattı. Yetkililer, çocukların trafiğe çıkmasının yasal olmadığını vurgulayarak aileleri bu konuda daha dikkatli olmaya davet etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı