Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çayköy’de meydana gelen talihsiz olay, küçük bir çocuğun hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Evlerinin önünde park halinde duran traktörde oynayan 2 yaşındaki Asel Sümeyye Özmen, dengesini kaybederek beton zemine düşerek ağır yaralandı.
Oyun Oynarken Dengesini Kaybetti
Edinilen bilgilere göre, henüz iki yaşında olan Asel Sümeyye Özmen, ailesinin yaşadığı evin önünde bulunan traktörün üzerine çıktı. Oyun oynadığı sırada dengesini kaybeden minik kız, yaklaşık 1,5 metre yükseklikten beton zemine düştü. Düşmenin etkisiyle ağır şekilde yaralanan çocuk için aile hemen sağlık ekiplerine haber verdi.
Hastaneye Kaldırıldı, Kurtarılamadı
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından küçük kızı Pazar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Asel Sümeyye Özmen’in hayatı kurtarılamadı. Olay, köyde ve çevrede derin üzüntüye neden oldu.
Soruşturma Başlatıldı
Küçük çocuğun ölümüyle ilgili soruşturma başlatılırken, jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Traktörün park halinde olduğu ve olayın tamamen talihsiz bir kaza sonucu yaşandığı öğrenildi.
Bu acı olay, özellikle çocukların tarım araçlarına ve tehlikeli alanlara yaklaşmasının ne kadar riskli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar, ailelere çocukların güvenliği için daha dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulunuyor.





