Ankara’nın Beypazarı ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan trafik kazası, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana geldi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de çeşitli şekilde yaralandı. Olay, bölgede sürücüleri bir kez daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Beypazarı-Ankara yolunun 8. kilometresindeki Azmak mevkiinde, sabah saatlerinde iki araç çarpıştı. Hafif ticari araç ile henüz sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobilin karıştığı kazada, yol yüzeyinin yağmur nedeniyle kaygan olması çarpışmanın şiddetini artırdı.

Polis ve sağlık ekiplerine yapılan ihbarın ardından olay yerine hızla müdahale edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, otomobilde bulunan Y.K.’nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazada yaralanan diğer sürücü ve dört yolcu, Beypazarı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.

Yetkililerden Uyarı

Kaza sonrası polis ekipleri, bölgedeki trafiği kontrollü şekilde yönlendirirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi. Yetkililer, özellikle yağışlı havalarda sürücülerin hızlarını düşürmeleri ve takip mesafesini korumaları konusunda vatandaşları uyardı. Beypazarı-Ankara yolunun bazı kesimlerinde kaygan yüzeylerin sürücüler için risk oluşturduğunu belirten yetkililer, benzer kazaların önlenmesi için dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı