Çorum’da Osmancık Köprüsü üst geçidinde yaşanan olayda, yaklaşık 9 metre yükseklikten yola atlayan 27 yaşındaki bir kadın yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay nedeniyle köprü çevresindeki trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, genç kadın sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Genç Kadın 9 Metrelik Üst Geçitten Atladı Hastaneye Kaldırıldı (1)

Yaklaşık 9 metre yükseklikten atladı

Edinilen bilgilere göre H.M.Y., bisikletiyle Osmancık Köprüsü’nün üst geçit bölümüne geldi. Genç kadın, henüz bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 9 metre yüksekliğindeki üst geçitten aşağı atladı.

H.M.Y.’nin asfalta düştüğünü gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Genç Kadın 9 Metrelik Üst Geçitten Atladı Hastaneye Kaldırıldı (3)

Yaralanan genç kadına ilk müdahale olay yerinde yapıldı. H.M.Y., daha sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı

Olay nedeniyle bölgede trafik akışı bir süre tek şeritten kontrollü olarak sürdürüldü. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede H.M.Y.’ye ait olduğu belirlenen bisiklet, bir paket sigara ve çakmak muhafaza altına alındı.

Genç kadının üst geçitten hangi nedenle atladığının belirlenmesi amacıyla polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı