Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, Kastamonu’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu anlamlı ziyarette Eroğlu'na, Kastamonu Veteriner Hekimler Odası Başkanı İbrahim Maşalacı ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Kastamonu’da Mesleki Dayanışma ve İş Birliği Görüşüldü

Kastamonu Vali Veteriner Hekimler (1)

Ziyaret kapsamında, veteriner hekimlerin mesleki sorunları ve bölgedeki hayvan sağlığı hizmetlerinin geliştirilmesi üzerine verimli sohbetler yapıldı. Ali Eroğlu, veterinerlik mesleğinin toplum sağlığı açısından taşıdığı önemi vurgularken, Kastamonu’da yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Kastamonu Veteriner Hekimler Odası Başkanı İbrahim Maşalacı ise bölgedeki veteriner hekimlerin ihtiyaçları ve talepleri konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’dan Teşekkür Mesajı

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, veteriner hekimlerin önemli görevlerine dikkat çekti ve Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu ile beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Vali Dallı, bölgedeki hayvan sağlığı hizmetlerinin güçlendirilmesi için ilgili paydaşlarla iş birliğinin artırılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kastamonu Vali Veteriner Hekimler (3)

Veteriner Hekimlikte İş Birliği ve Gelecek Vizyonu

Bu ziyaret, Kastamonu’daki veterinerlik alanındaki iş birliğinin gelişmesine önemli katkılar sağlayacak. Türk Veteriner Hekimleri Birliği ve yerel odalar arasındaki iletişim, hem meslek mensuplarının sorunlarının çözümünde hem de hayvan sağlığının korunmasında kritik bir rol oynuyor. Ali Eroğlu ve yönetim kurulu üyelerinin Kastamonu temasları, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projeler için de zemin hazırlamış oldu.

Kaynak: Kastamonu Valiliği