Trabzon’da oynanan ve 3–3 tamamlanan Trabzonspor–Beşiktaş karşılaşmasının ardından, kenti üzen bir kayıp ve ölüm haberi geldi. Maçı izledikten sonra evine dönmeyen 62 yaşındaki Mehmet Anık’tan haber alamayan yakınları, gece saatlerinde kayıp başvurusunda bulundu. Ailenin endişeli bekleyişi, sabah saatlerinde gelen acı haberle son buldu.

Trabzonspor–Beşiktaş Karşılaşmasını Izlemişti, Menfezde Ölü Bulundu (1)

Dere yatağındaki menfezde hareketsiz bulundu

Sabah saatlerinde Çarşıbaşı ilçesi Burunbaşı Yalı Sokak çevresinde arama yapanlar, dere yatağındaki menfez içinde hareketsiz yatan bir kişiyi fark etti. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri, AFAD, olay yeri inceleme ve cinayet büro ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde, menfezde bulunan kişinin Mehmet Anık olduğu ve yaşamını yitirdiği belirlendi.

Trabzonspor–Beşiktaş Karşılaşmasını Izlemişti, Menfezde Ölü Bulundu (3)

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Anık’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumuna götürüldü. İlk değerlendirmelere göre, bölgede etkili olan yağış nedeniyle zeminin kayganlaştığı, Anık’ın dengesini kaybedip menfeze düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Trabzonspor–Beşiktaş Karşılaşmasını Izlemişti, Menfezde Ölü Bulundu (2)

Kesin sonuçlar otopsi raporuyla netleşecek. Emniyet birimleri ise hem görgü tanıklarının ifadelerini alıyor hem de çevredeki kamera kayıtlarını inceleyerek olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor–Beşiktaş Karşılaşmasını Izlemişti, Menfezde Ölü Bulundu (4)

Yakınları, ani kaybın şokunu yaşarken, ilçe halkı da üzücü olayın yanıt bekleyen sorularının bir an önce cevap bulmasını umut ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı