Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde kız kaçırma olayı nedeniyle daha önceden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada karı-koca vurularak öldürüldü.
Gözaltına alındı
Olayın ardından Necati A. (64)'nın eşinin jandarma ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.
Olay sonrası görüntüler
Silahlı saldırıda Necati A. (64)’nın silahın tabancasından çıkan kurşunlarla Sinan Abak (33) ile eşi Kadriye Abak (31) feci şekilde can verdi.
Feci olayın yaşandığı anın hemen sonrasına ait görüntüler haber merkezlerine ulaştı.
İşte o acı görüntüler:
OLAY NASIL OLDU?
Olay, Taşköprü ilçesine bağlı Donalar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uzun süredir aralarında husumet olduğu öğrenilen Necati A. (64), iddialara göre iddialara göre traktör ile tarladan dönüş yapan Sinan Abak (33) ile eşi Kadriye Abak'a (31) ateş etti. Traktörün üzerinde silahlı saldırıya uğrayan Sinan Abak ve eşi Kadriye Abak, olay yerinde hayatını kaybetti.
OLAYIN NEDENİ KIZ KAÇIRMA!
İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri, köyün giriş ve çıkışlarını kapatarak güvenlik önlemleri aldı. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Necati A.'nın yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.
Öte yandan, Sinan Abak'ın bir süre önce N.A.'nın kızını kaçırdığı ve bu yüzden iki aile arasında husumet bulunduğu ayrıca koruma tedbirlerinin de uygulandığı öğrenildi.
Taşköprü Cumhuriyet Savcısı, olay yerinde gelerek incelemelerde bulunduktan sonra hayatını kaybeden Sinan Abak ile eşi Kadriye Abak'ın cenazeleri, Taşköprü Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.
İLGİLİ HABER