Öğrenciler, kendi hayal dünyalarından esinlenerek yazdıkları 32 özgün hikayeyi, “Küçük Kalemlerden Büyük Hikayeler” adlı kitapta bir araya getirdi.

Minik Yazarlar Kitaplarını İmzaladı

Bu özel çalışmanın tanıtımı ve kutlaması amacıyla düzenlenen imza gününe, Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fatma Türkmen ve Mehmet Göktaş ile çok sayıda veli katıldı. Etkinlikte minik yazarlar, kaleme aldıkları kitapları konuklara sevgi dolu notlarla imzalayarak unutulmaz bir gün yaşadı.

Taşköprü’de Minik Kalemler İlk Kitaplarını İmzalarıyla Taçlandırdılar (3)

Müdür Ahmet Şirin’den Tebrik ve Destek

İmza töreni öncesinde konuşma yapan Müdür Ahmet Şirin, bu tür projelerin öğrencilerin hayal gücünü, özgüvenini ve dil becerilerinin gelişiminde oldukça değerli olduğunu vurguladı. “Bu anlamlı çalışmada emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi yürekten kutluyorum” diyen Şirin, öğrencilere kitaplarını imzalatmayı da ihmal etmedi.

Taşköprü’de Minik Kalemler İlk Kitaplarını İmzalarıyla Taçlandırdılar (6)

Eğitimde İlham Veren Uygulama

Taşköprü’de hayata geçirilen bu proje, ilçede yaratıcı yazarlık ve okuryazarlık bilincinin küçük yaşlarda kazandırılmasına katkı sağlarken, Türkiye genelinde benzeri projelere ilham verecek nitelikte bir örnek olarak öne çıkıyor.

Taşköprü’de Minik Kalemler İlk Kitaplarını İmzalarıyla Taçlandırdılar (5)

Taşköprü’de Minik Kalemler İlk Kitaplarını İmzalarıyla Taçlandırdılar (7)

Taşköprü’de Minik Kalemler İlk Kitaplarını İmzalarıyla Taçlandırdılar (2)

Taşköprü’de Minik Kalemler İlk Kitaplarını İmzalarıyla Taçlandırdılar (4)Taşköprü’de Minik Kalemler İlk Kitaplarını İmzalarıyla Taçlandırdılar (7)

Kaynak: Muzafferettin Gazi İlkokulu