Okulların açılmasına az bir süre kala Taşköprü’deki öğrenciler ve velilerde heyecan giderek artarken, öğretmenler ve eğitim yöneticileri de yeni dönemi karşılamaya hazır olduklarını açıkladı.

Müdür Şirin’den Moral Dolu Mesaj

Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hazırız...Sevgili öğrencilerimizi bekliyoruz...Durmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Şirin’in mesajı, hem öğrenciler hem de öğretmenler arasında büyük bir moral kaynağı oldu. Eğitim-öğretimin bir gönül işi olduğuna dikkat çeken Şirin, öğrencilerin başarısı için tüm kadronun özveriyle çalışacağını vurguladı.

Kitaplar Sıralara Yerleştirildi

Okullarda gerçekleştirilen temizlik, bakım ve düzenleme çalışmalarının yanı sıra, öğrencilerin yeni döneme daha motive başlaması için ders kitapları sıraların üzerine özenle yerleştirildi. Bu uygulama sayesinde öğrenciler, ilk ders gününde kitaplarını hazır bulacak ve derslerine daha hızlı adapte olabilecek. Veliler ise bu hazırlıkları memnuniyetle karşıladı.

Taşköprü’de Tüm Hazırlıklar Tamamlandı ‘Sevgili Öğrencilerimizi Bekliyoruz’ (2)

Eğitim Camiasında Heyecan

Taşköprü’de yüzlerce öğrenci bu yıl yeniden sınıfları dolduracak. İlçe genelinde öğretmenlerin de katılımıyla düzenlenen hazırlık toplantılarında, yeni döneme dair planlamalar yapıldı. Okullarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı, hijyen koşullarının gözden geçirildiği ve eksiklerin giderildiği açıklandı.

Umutlarla Başlayan Yeni Dönem

Yetkililer, eğitim-öğretim yılının hem öğrenciler hem de öğretmenler için verimli geçmesi adına yıl boyunca farklı projelerin ve etkinliklerin uygulanacağını belirtti. Öğrencilerin sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkı sunacak etkinliklerin de yeni dönemde artarak devam edeceği ifade edildi.

Kaynak: Haber Merkezi