Türk Kızılayı Taşköprü Şube Başkanı Hüseyin Seven ve Kızılay gönüllüleri, Kızılay Haftası kapsamında Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ'ı makamında ziyaret etti.
Kızılay gönüllülerinden Kaymakam Demirdağ'a ziyaret
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla ziyaret gerçekleştirildi. Türk Kızılayı Taşköprü Şube Başkanı Hüseyin Seven, beraberindeki Kızılay gönüllüleriyle birlikte Kaymakam Abdullah Demirdağ'ı makamında ziyaret etti.
Kızılay Haftası kapsamında düzenlenen ziyarette, Kızılay'ın toplum yararına yürüttüğü çalışmalar ve gönüllülük faaliyetleri ön plana çıktı.

Kaymakam Demirdağ'dan Kızılay gönüllülerine teşekkür
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Kızılay gönüllülerinin toplum için üstlendiği önemli role dikkat çekti.
Kaymakam Demirdağ, milletin iyi ve kötü günlerinde yanında olan Kızılay gönüllülerinin Kızılay Haftası'nı kutlayarak ziyaretlerinden dolayı Hüseyin Seven ve beraberindeki gönüllülere teşekkür etti.
Kızılay Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyaret, kurumlar arasındaki dayanışma ve gönüllülük çalışmalarının önemini bir kez daha ortaya koydu.





