Kastamonu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi’nde yürütülen elektrik altyapı çalışmaları sırasında, bölgede bulunan doğal gaz borusu kazara delinerek sızıntıya yol açtı. İş makinesinin müdahalesi sonucunda meydana gelen hasar, kısa süreli bir güvenlik alarmı oluşturdu.

Olayın ihbar edilmesi üzerine polis, itfaiye ve gaz dağıtım şirketi ekipleri hızla bölgeye intikal etti. Ekipler, vatandaşların güvenliği için caddeyi araç trafiğine kapatırken, zarar gören borudaki gaz akışı da durduruldu. Güvenlik çemberi içinde yapılan çalışmalar sırasında herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması büyük rahatlama sağladı.

Son Dakika Kastamonu’daki Patlamanın Nedeni Belli Oldu! (1)

“Büyük Bir Gürültü Geldi”

Boru onarıldıktan sonra doğal gaz akışı güvenli bir şekilde tekrar sağlandı. Bölge sakinlerinden Harun Kudret Gedik, gazetecilere, doğal gaz borusunun delinmesi üzerine yolların ulaşıma kapatıldığını belirterek, bölgeden çalışmalar ve gaz çıkışı nedeniyle büyük bir gürültü geldiğini açıkladı.

Son Dakika Kastamonu’daki Patlamanın Nedeni Belli Oldu! (2)

Son Dakika Kastamonu’daki Patlamanın Nedeni Belli Oldu! (4)

İlgili Haber:

Son Dakika: Kastamonu’da Patlama!

Kaynak: Anadolu Ajansı