Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Ortalıca köyü mevkiinde, D100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında büyük bir facia yaşandı. Kazada, 20 yaşındaki polis okulu öğrencisi yaşamını yitirdi, beş kişi ise yaralandı.
Genç Öğrenciden Acı Haber
Edinilen bilgilere göre, aynı yönde ilerleyen bir otomobil, önünde seyreden traktörle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde yolcu olarak bulunan Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu 2. sınıf öğrencisi ve Tosya nüfusuna kayıtlı İsmail Tokaç ağır yaralandı. Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
5 Kişi Yaralandı, Yol Trafiğe Kapandı
Kazada traktörde bulunan 2 kişi ile otomobildeki 3 kişi olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalelerin ardından yaralılar hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan D100 karayolu, emniyet ve ekiplerin çalışmaları sonrası yeniden açıldı.
İlgili Haber:
Son Dakika… Kastamonu’da traktör ile otomobil çarpıştı: Çok sayıda yaralı var