Kastamonu’nun Merkez ilçesine bağlı Çakıllı Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle yolda ilerleyen biçerdöverin altına girdi. Kazada otomobilin sürücüsü, 60 yaşındaki Sefer A., olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay Yerine Çok Sayıda Ekip Sevk Edildi
Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Biçerdöverin altına sıkışan otomobildeki Sefer A.’nın cansız bedeni, itfaiye ekiplerinin uzun süren çabaları sonucu araçtan çıkarılabildi. Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından cenaze, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
Biçerdöver Sürücüsü Gözaltına Alındı
Kazanın ardından biçerdöverin sürücüsü, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kaza anının nasıl gerçekleştiğine dair detaylı inceleme başlatıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ederken, kazanın yol koşullarından mı yoksa sürücü hatasından mı kaynaklandığı araştırılıyor.
Köylüler Üzgün, Soruşturma Sürüyor
Çakıllı Köyü sakinleri kazanın ardından büyük üzüntü yaşadı. Köylüler, özellikle hasat dönemlerinde tarım araçlarının yoğun olarak trafikte yer aldığını ve bu nedenle benzer kazaların sık yaşandığını ifade etti. Yetkililer, vatandaşları tarım araçlarıyla trafiğe çıkarken daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Kazaya ilişkin resmi açıklamanın ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.