Kırıkkale'de sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil, şarampole devrildi. Meydana gelen kazada iki kişi yaralanırken, olay yerine gelen ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yaralılar araçtan kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Direksiyon Hâkimiyetini Kaybetti, Araç Takla Attı
Kaza, Kırıkkale ile Çorum’u birbirine bağlayan D200 karayolunun İzzettin Köyü Kavşağı mevkisinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 34 ZM 3748 plakalı otomobilin sürücüsü Y.K., henüz belirlenemeyen bir nedenle aracın kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki şarampole devrilerek durabildi.
Kazanın ardından hem sürücü Y.K. hem de araçta yolcu olarak bulunan Y.K. yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar, olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.
Sağlık ve Güvenlik Ekipleri Hızla Müdahale Etti
Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ekiplerinin yanı sıra jandarma, polis ve itfaiye ekipleri de sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazanın meydana geldiği noktada trafik güvenliğini sağlamak amacıyla önlem alan ekipler, yolun ulaşıma kapanmaması için çalışma yürüttü. Kaza sonrası devrilen araç, çekici yardımıyla yoldan kaldırılarak trafik normale döndürüldü.
Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Yetkililer tarafından kazayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi. Kazanın kesin nedeni yapılacak teknik incelemelerle belirlenecek. Sürücü hatası, yol durumu ya da teknik bir arıza gibi olasılıkların değerlendirilmesi bekleniyor.