Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yaya otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay, Sungurlu’nun yoğun kullanılan Çorum-Ankara karayolu üzerinde yaşandı.

Otomobilin Çarptığı Yaya Hastaneye Kaldırıldı

Edinilen bilgilere göre, 61 yaşındaki Halil İbrahim Beşiktaş, Çorum-Ankara karayolu üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada, plakası 34 MNY 009 olan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan yaşlı adam olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Trafik Ekiplerinden Güvenlik Önlemi

Kazanın ardından olay yerine ulaşan trafik polisleri, hem kazayla ilgili incelemelerde bulundu hem de yol güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli önlemleri aldı. Kaza nedeniyle kısa süreliğine kontrollü olarak sağlanan trafik akışı, ekiplerin çalışmasının ardından normale döndü.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından güvenlik güçleri, kazanın nasıl gerçekleştiğine dair detaylı bir inceleme başlattı. Sürücünün ifadesine başvurulması ve çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesiyle kazanın oluş şekli netlik kazanacak. Halil İbrahim Beşiktaş’ın hastanedeki tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun ise yakından takip edildiği bildirildi.

Kaynak: İHA