Tokat’ta meydana gelen feci kazada, lüks otomobilin çarptığı motosikletteki 2 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza Vali Zekai Gümüşdiş Bulvarı’nda Meydana Geldi

Olay, Vali Zekai Gümüşdiş Bulvarı üzerinde yaşandı. İddiaya göre, Cengiz Albay yönetimindeki 60 AEH 169 plakalı motosiklet, yaya geçidinden karşıya geçmek isterken, şehir merkezi yönünde ilerleyen İ.B. idaresindeki yabancı plakalı Porsche marka otomobilin çarpmasıyla savruldu.

Otomobil Ile Motosiklet Çarpıştı 2 Kişi Hayatını Kaybetti 4

50 Metre Sürüklenen Motosiklet Sürücüsü ve Yolcusu Kurtarılamadı

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan yolcu Muazzez Albay (56), yaklaşık 50 metre sürüklendi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan iki kişi, kentteki hastanelere kaldırıldı ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatlarını kaybetti.

Otomobil Ile Motosiklet Çarpıştı 2 Kişi Hayatını Kaybetti 3

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Otomobil Ile Motosiklet Çarpıştı 2 Kişi Hayatını Kaybetti 6Otomobil Ile Motosiklet Çarpıştı 2 Kişi Hayatını Kaybetti 1Otomobil Ile Motosiklet Çarpıştı 2 Kişi Hayatını Kaybetti 2Otomobil Ile Motosiklet Çarpıştı 2 Kişi Hayatını Kaybetti 12

Kaynak: İhlas Haber Ajansı