Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Kastamonu’ya geldi.

Mhp Genel Başkanı Durmaz (4)

Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Kastamonu’da MHP İl Başkanı Emre Şahin, belediye başkanları ve partililer tarafından Kadı Dağı mevkiinde karşılandı.

Mhp Genel Başkanı Durmaz (1)

"MHP İl Başkanlığında ağırlandı"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın Kastamonu ziyareti ile ilgili bilgi veren MHP İl Başkanı Emre Şahin, “Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz'ı, Kastamonu programı çerçevesinde İl Başkanlığı'mızda ağırladık. Değerli ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum.

Mhp Genel Başkanı Durmaz (3)

Emre Şahin'den Teşekkür

Kastamonu'muzu ilgilendiren son gelişmeleri ve 'Üretken Belediyecilik' anlayışımızla yönetmekte olduğumuz Belediyelerimizin çalışmaları hakkında değerlendirme toplantımızı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Başkanlığında gerçekleştirdik.

Mhp Genel Başkanı Durmaz (2)

Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, desteklerinden dolayı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz'a teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Mhp Genel Başkanı Durmaz (5)

Genel Başkan Yardımcısı Durmaz'dan övgü dolu sözler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise, Kastamonu ziyareti ile ilgili olarak, "Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, meclis üyelerimiz, Ülkü Ocaklarımızla birlikte Kastamonu İl Başkanımız Sayın Emre Şahin’i ziyaret ederek değerli dava arkadaşlarımızla hasbihal ettik.

Mhp Genel Başkanı Durmaz (6)

Kıymetli İl Başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel değerleriyle cennet vatanımızın müstesna bir köşesi olan Kastamonu’da; İl Başkanımız Sayın Emre Şahin’in koordinasyonunda, İl Yönetimimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel/Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte bir araya gelerek gerek Kastamonu özelinde gerekse memleket gündemine dair hasbihal ettik.

Mhp Genel Başkanı Durmaz (8)

Kıymetli İl Başkanımıza, teşkilatımızın değerli üyelerine, muhterem dava arkadaşlarımıza misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi