Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan son kararnameyle Türkiye genelinde 128 vali yardımcısı ve 224 ilçenin kaymakamı değiştirildi. Bu kapsamda, Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde görev yapan Kaymakam Hüseyin Çamkerten, Bingöl’ün Kiğı ilçesine atandı.

Görev süresi boyunca Devrekani’de kamu hizmetlerinin koordinasyonunda aktif rol oynayan Çamkerten, tayini dolayısıyla ilçe genelindeki resmi kurumlara veda ziyaretlerinde bulundu.

Kaymakam Çamkerten’in ziyaret ettiği kurumlar arasında Seydiler Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Orman İşletme Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Müftülüğü, PTT ve Halk Kütüphanesi yer aldı.

Kastamonu’nun Ilçe Kaymakamı Veda Ziyaretlerine Başladı (1)

Cumhuriyet Savcılarından Ziyaret

Devrekani Cumhuriyet Savcıları Melih Say ve Sekvan Binzet de Kaymakam Çamkerten’i makamında ziyaret ederek, ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Samimi geçen görüşmede, Çamkerten’e yeni görev yerinde başarı ve sağlık temennilerinde bulunuldu.

Kastamonu’nun Ilçe Kaymakamı Veda Ziyaretlerine Başladı (3)