Kastamonu’nun Cide ilçesinde günlerdir kayıp olarak aranan 39 yaşındaki Arzu Alpat’tan iyi haber geldi. Cide’ye bağlı Kemerli Mahallesi’nde yaşayan Alpat’ın yaklaşık 10 gün önce evinden ayrıldığı ve o tarihten sonra kendisinden bir daha haber alınamadığı öğrenilmişti. Bu durum, ailesi başta olmak üzere yakın çevresinde büyük bir endişeye neden olmuştu.

Yaşanan kayıp süreci boyunca aile, kendi imkanlarıyla Arzu Alpat’a ulaşmaya çalışırken, sonuç alamayınca durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yapılan resmi başvurunun ardından bölgede geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.

Güvenlik Güçleri Hızla Harekete Geçti

Kayıp ihbarının ardından Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda Arzu Alpat’ın bulunabileceği alanlar değerlendirildi ve saha çalışmaları titizlikle yürütüldü.

Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda sevindirici gelişme kısa sürede yaşandı. Yapılan araştırmalar neticesinde 39 yaşındaki Arzu Alpat’a ulaşıldığı bildirildi.

Sağlık Durumu İyi, Aile Rahat Nefes Aldı

Arzu Alpat’ın sağlık durumunun iyi olduğu haberi uzun süredir endişe içinde bekleyen aile, gelen haberle birlikte derin bir nefes aldı.

İLGİLİ HABER

Kastamonu'da 39 yaşındaki kadından 10 gündür haber alınamıyor

Kaynak: Haber Merkezi