Kastamonu’da 21 Ağustos Cuma günü meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 16 yaşındaki Yağmur Pehlivan, üç gün süren tedavisinin ardından hayatını kaybetti.

Anne Esin Pehlivan, yaşanan olayla ilgili olarak sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Yağmurum kulaktan kulağa anlatıldığı gibi orta refüjden yola atladığı anda ilk adımında çarpılmadı arabaya, yolun yarısını geçtikten sonra hızla gelen dikkatsiz bir sürücü tarafından çarpıldı, bu durum görüntülerle de sabit, öyle ki araba çarptıktan sonra kızım 3-4 metre havaya fırlamış, havada iki takla atmış hatta ayağındaki ayakkabısı diğer şeride fırlamış yere düştükten sonra, 33-34 metre yerde sürüklenmiş. hepsinin görüntüsü var, bende iki ay hiç bu görüntüleri izlemedim, daha fazla acı çekme dediler ama bu adli süreç bir anneye bunu da defalarca izletti. Rabbimin adaletinden hiç şüphem yok lakin adaletin bu dünyada da tecelli ettiğini görmek istiyorum ki kızımın mezarına onun hakkını savunmuş olarak utanmadan gidebileyim.”

Kazanın Ayrıntıları

Kazada ağır yaralanan genç kız, Kastamonu Entegre’nin kurum doktoru Dr. Alp Pehlivan’ın kızıydı.

Olay Yeri: Saraçlar Mahallesi Ankara Caddesi

Kastamonu’nun Saraçlar Mahallesi Ankara Caddesi’nde 21 Ağustos Cuma günü meydana gelen kazada, 16 yaşındaki Abdurrahmanpaşa Lisesi öğrencisi Yağmur Pehlivan, yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Yoğun Bakımda Mücadele Sonuç Vermedi

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Yağmur Pehlivan, kazadan 3 gün sonra tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayarak vefat etmişti.

Kastamonu'daki Feci Kazada Yaşamını Yitiren Kızın Annesinden Yürek Yakan Paylaşım! 12

Kaynak: Haber Merkezi