Kastamonu’nun Tosya ilçesinde dört kuşak ailesiyle birlikte yaşayan ve verdiği röportajla gönüllere dokunan 99 yaşındaki Hulusi Mola, hayatını kaybetti. “Aile Söyleşileri” kapsamında yaptığı açıklamalarla sosyal medyada büyük ilgi gören Mola’nın vefatı, sevenlerini ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu.

Aile Değerlerini Yaşayarak Anlatmıştı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın "Aile Yılı" kapsamında düzenlediği “Aile Söyleşileri” programına katılan Hulusi Mola, Kastamonu Valiliği, Kastamonu Üniversitesi ve Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte aile yapısının önemini dört kuşak bir arada yaşayan örnek hayatıyla anlatmıştı.

Programda yaptığı samimi açıklamalar sosyal medyada büyük yankı uyandırmış, özellikle şu sözleri çok konuşulmuştu:

"Gençler kendi başlarına hareket ediyor. Laf söz dinlemiyorlar. Kendi başlarına gidiyorlar ama bizler öyle değildik. Dedem vardı, bizler dedemin sözünden çıkmazdık, bizler genç iken öyleydik."

Tosya'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hulusi Mola, burada yaşam mücadelesini kaybetti. Mola’nın cenazesi, Tosya Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedildi.

Toplumun hafızasında yer edinen Hulusi Mola, hem yaşadığı değerlerle hem de anlattıklarıyla Kastamonu’da unutulmayacak isimler arasında yerini aldı.

Kastamonu'da Söylediği Sözlerle Akla Kazınmıştı 99 Yaşında Vefat Etti! 1Kastamonu'da Söylediği Sözlerle Akla Kazınmıştı 99 Yaşında Vefat Etti! 3Kastamonu'da Söylediği Sözlerle Akla Kazınmıştı 99 Yaşında Vefat Etti! 4Kastamonu'da Söylediği Sözlerle Akla Kazınmıştı 99 Yaşında Vefat Etti! 8Kastamonu'da Söylediği Sözlerle Akla Kazınmıştı 99 Yaşında Vefat Etti!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı