Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kamu kurumlarında yaşanan görev değişikliklerine bir yenisi daha eklendi. Tosya İlçe Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen atama ile kurumun yönetim kadrosunda önemli bir değişim yaşandı. Yapılan düzenleme kapsamında Kargı Tapu Müdürlüğü’nde görev yapan Hakan Helvacı, Tosya Tapu Müdürü olarak görevlendirildi.
Hakan Helvacı Tosya’da Göreve Başladı

Yeni atama kararı doğrultusunda Tosya Tapu Müdürlüğü’nün yönetimi Hakan Helvacı’ya emanet edildi. Daha önce Kargı’da yürüttüğü görev süresince edindiği tecrübe ile dikkat çeken Helvacı’nın, Tosya’daki hizmet kalitesini daha da artırması bekleniyor. Kurum içi işleyişin güçlendirilmesi, vatandaş memnuniyetinin artırılması ve işlemlerin daha hızlı yürütülmesi noktasında yeni müdürün aktif bir rol üstleneceği ifade ediliyor.
Mehmet Çatal Bölge Müdürlüğü’ne Atandı
Öte yandan Tosya Tapu Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Çatal’ın da yeni görev yeri belli oldu. Edinilen bilgilere göre Çatal, Kastamonu Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü bünyesinde şube müdürü olarak görevlendirildi.
Görev süresi boyunca Tosya’da birçok çalışmaya imza atan Çatal’ın, özellikle hizmet süreçlerinin iyileştirilmesi ve kurumsal düzenin sağlanması noktasında önemli katkılar sunduğu belirtiliyor.





