Kastamonu’nun Cide ilçesinde kask takmayan bir motosiklet sürücüsü, geçirdiği kaza sonrası baş bölgesinden yaralandı. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kastamonu'da Korkutan Kaza Kasksız Sürücü Başından Yaralandı 14

Kaza Kasaba Mahallesi’nde Meydana Geldi

Kaza, Cide’ye bağlı Kasaba Mahallesi Garaj Köprüsü yakınlarında, dere kenarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beytullah A. yönetimindeki motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarındaki demir korkuluklara çarptı.

Kastamonu'da Korkutan Kaza Kasksız Sürücü Başından Yaralandı 12

Kask Takmamak Yaralanmayı Ağırlaştırdı

Motosikletin devrilmesiyle yere düşen Beytullah A., kafasında kask olmadığı için baş bölgesinden yaralandı. Yüzü kanlar içinde kalan sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Cide Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kastamonu'da Korkutan Kaza Kasksız Sürücü Başından Yaralandı 1

Trafik Ekipleri Olay Yerinde İnceleme Yaptı

Kaza sonrası bölgede güvenlik önlemleri alan trafik ekipleri, kazanın nedenlerini araştırdı. Yetkililer, kask kullanımının hayat kurtarıcı önlem olduğunu bir kez daha hatırlatarak sürücüleri uyardı.

Kastamonu’da motosiklet kazaları, özellikle kask kullanılmaması durumunda ciddi yaralanmalara yol açabiliyor. Bu tür kazalar, sürücüler ve yolcular için ciddi riskler oluşturuyor.

Kastamonu'da Korkutan Kaza Kasksız Sürücü Başından Yaralandı 44

Kaynak: İhlas Haber Ajansı