Kastamonu’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla aileleri bir araya getiren anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Kastamonu İl Müftülüğü tarafından Arif Uysal Camii’nde gerçekleştirilen “Cami ve Aile Buluşması” programında, camilerin toplum hayatındaki yeri ve çocukların manevi gelişiminde ailenin rolü konuşuldu.
Çocukların manevi eğitiminde ailenin önemi anlatıldı
Programa konuşmacı olarak katılan Kastamonu İl Müftü Yardımcısı Nagihan Kocadağ, camilerin yalnızca ibadet edilen mekânlar olmadığını, aynı zamanda toplumsal birlikteliğin güçlenmesine katkı sağlayan önemli buluşma noktaları olduğunu ifade etti.
Kocadağ, çocukların dinî ve ahlaki değerlerle yetişmesinde ailelerin üstlendiği sorumluluklara değinerek ev ortamında verilen eğitimin önemine dikkat çekti.

Program dua ve ikramla tamamlandı
Katılımcıların bir araya gelerek manevi konularda bilgi edinme fırsatı bulduğu etkinlik, samimi bir ortamda gerçekleştirildi.
Arif Uysal Camii’nde düzenlenen buluşma, yapılan duanın ardından katılımcılara çeşitli ikramların sunulmasıyla sona erdi.





