Kastamonu’nun Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Atılgan Sokak’ta meydana gelen olayda, 25 yaşındaki Umut Uçaroğlu, 7’nci kattan düşerek hayatını kaybetti.
Balkonda Halı Çırparken Dengesini Kaybetti
Edinilen bilgilere göre, Uçaroğlu olay sırasında balkonda halı çırpıyordu. Bu esnada dengesini kaybederek aşağı düşen genç adam, olay yerinde yapılan incelemeler sonucu yaşamını yitirdi.
Aile ve Mahalle Halkı Yasta
Genç adamın ani ölümü, ailesi ve mahalle sakinlerinde büyük üzüntüye yol açtı. Ortaya çıkan detaylar ise acıyı daha da artırdı.
Kısa Süre Önce Evlenmişti
Uçaroğlu’nun kısa süre önce evlendiği ve eşinin hamile olduğu öğrenildi. Genç adamın ani ölümü, hem ailesini hem de çevresini yasa boğdu.
Adli Soruşturma Sürüyor
Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı ve yetkililer, düşmenin nedenlerini araştırmaya devam ediyor.





