Kastamonu Ülkü Ocakları, bu anlamlı vefa buluşmasını 12. ile 13. Dönem Kastamonu Milletvekili İsmail Hakkı Yılanlıoğlu'nun kabri başında gerçekleştirecek. Anma programı, 6 Temmuz 2025 tarihinde saat 18.00’de Numanlar Köyü Kabristanlığı’nda yapılacak.

Kastamonu Ülkü Ocakları, Yılanlıoğlu’nu Kabri Başında Anacak (2)

"Ülkücü Sadakatin Gereği"

Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada, "Dava bilincinin, vefa duygusunun ve ülkücü sadakatin gereğini yerine getiriyoruz" ifadelerine yer verildi. Yılanlıoğlu’nun anılacağı bu program, Kastamonulu tüm dava arkadaşları ve ülküdaşlara davet olarak sunuluyor.

Kastamonu Ülkü Ocakları, düzenlenecek programla birlikte merhum Yılanlıoğlu’nu rahmet ve minnetle yad edeceklerini belirterek, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yol arkadaşına olan vefamızı göstermek üzere tüm ülküdaşlarımızı bu buluşmaya bekliyoruz” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Kastamonu Ülkü Ocakları, Yılanlıoğlu’nu Kabri Başında Anacak (1)-1

Kaynak: Haber Merkezi