İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde, TEM Otoyolu üzerinde biri Kastamonu plakalı iki minibüsün çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı. Gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen kazada, yolcular büyük panik yaşarken, yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde ilerleyen 34 YB 3412 plakalı minibüs ile Kastamonu’dan yola çıkan 37 AAZ 038 plakalı minibüs, Sultanbeyli mevkiinde çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlarda bulunan yolcular savruldu ve 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı gören sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye kısa sürede polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sultanbeyli Kaza 8

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kaza sonrası araç içinde sıkışan bazı yolcular, itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılırken, daha sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldılar. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı.

Sultanbeyli Kaza 10

Trafikte Yoğunluk Oluştu

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nun Ankara yönünde uzun araç kuyrukları meydana geldi. Trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, kazaya karışan minibüslerin çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

A W526120 01

Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazanın tam olarak hangi sebepten kaynaklandığı henüz netleşmezken, sürücülerin ifadelerinin alınacağı öğrenildi. Yetkililer, sürücüleri özellikle gece yolculuklarında dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı