AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” programı kapsamında Bartın’ın Kozcağız beldesini ziyaret ederek vatandaşlar, esnaflar ve AK Parti teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Program çerçevesinde belde yönetimiyle görüşmeler gerçekleştiren Uluay, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ı da makamında ziyaret etti.

Kozcağız’da Teşkilat Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti Kozcağız Belde Başkanı Ömer Yiğit ve teşkilat mensuplarıyla buluştu. Görüşmede beldedeki vatandaşlarla bir araya gelinerek karşılıklı sohbet edildi.

Vatandaşlarla doğrudan iletişim kurulmasını amaçlayan ziyaret kapsamında teşkilat çalışmaları ve yerel temaslar ön plana çıktı. Uluay, Kozcağız’daki programıyla hem parti teşkilatıyla buluştu hem de belde halkıyla bir araya gelme fırsatı buldu.
Belediye Başkanı Mustafa Karaman’a Ziyaret
Program kapsamında Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ı makamında ziyaret eden Halil Uluay, belde yönetimiyle de bir araya geldi. Ziyaret, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları çerçevesinde gerçekleştirilen temasların önemli duraklarından biri oldu.

Uluay’ın Kozcağız ziyareti, siyasi teşkilat temsilcileri ve yerel yönetimle kurulan iletişimin yanı sıra vatandaşlarla yapılan görüşmelerle devam etti.

Esnaflara Hayırlı Kazançlar Diledi
Kozcağız ziyaretinde belde esnafını da unutmayan Halil Uluay, iş yerlerini ziyaret ederek esnaflara selam verdi. Esnafla sohbet eden Uluay, tüm işletmelere hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Uluay, Kozcağız Belde Başkanı Ömer Yiğit ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiklerini belirterek Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ı da makamında ziyaret ettiklerini ifade etti. Uluay, beldedeki esnaflara yönelik ziyaretlerinde ise hayırlı ve bereketli kazançlar dilediklerini aktardı.





