Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan, sosyal hizmet çalışmalarını yerinde değerlendirmek amacıyla Tosya ilçesini ziyaret etti. Program kapsamında Tosya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne giden Köksalan, kurumun mevcut çalışmaları ve vatandaşlara sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Personelle değerlendirme toplantısı yapıldı
Ziyaret sırasında kurum personeliyle bir araya gelen İl Müdürü Harun Köksalan, hizmetlerin daha etkili yürütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda, vatandaşlara ulaştırılan sosyal hizmetlerin kalitesinin artırılması, kurumun fiziki şartları, personel yeterliliği ve hizmet standartları ele alındı.

Köksalan, Tosya’daki sosyal hizmet faaliyetlerinin daha verimli şekilde sürdürülmesi için yapılan çalışmaları yerinde inceledi.





