Bartın’da yaşanan olay, hem güvenlik güçlerini hem de vatandaşları endişelendirdi. Polis kontrol noktasından kaçmaya çalışan bir motosiklet sürücüsü, kaldırımda yürüyen Bartın Vali Yardımcısı Muhittin Gürel’e çarparak yaralanmasına neden oldu. O anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Polis Uygulamasından Kaçtı, Kaldırıma Çıktı

Olay, Bartın’ın Kırtepe Mahallesi’nde bulunan Şadırvan Camii Sokağı’nda meydana geldi. Bölgede rutin uygulama yapan polis ekiplerini fark eden motosiklet sürücüsü A.Ç., dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kontrolden çıkan sürücü, hızını kesmeden kaldırıma yöneldi. Bu sırada kaldırımda yürüyen Vali Yardımcısı Muhittin Gürel’e çarptı.

Vali Yardımcısı Yaralandı, Sürücü Yakalandı

Çarpmanın etkisiyle yere düşen Gürel, kolundan yaralandı. Olay yerine kısa sürede sağlık ekipleri sevk edilirken, Gürel hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından tedavisi tamamlanan Vali Yardımcısı’nın sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

Kazanın ardından kaçmaya çalışan motosiklet sürücüsü ise polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan sürücünün işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Güvenlik Kamerası Her Şeyi Kaydetti

Yaşanan kaza anı, olayın meydana geldiği sokakta bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde motosikletlinin kontrol noktasından kaçışı, kaldırıma çıkışı ve Vali Yardımcısı’na çarpma anı net bir şekilde görülüyor.

Vali Yardımcısı Kolundan Yaralandı

Motosiklet sürücüsünün çarptığı Vali Yardımcısı kolundan yaralandı. Görüntülerde Vali Yardımcısının kolu tutarak olay yerinden yürüyerek ayrıldığı görülüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı