Tokat’ta gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası iki can kaybıyla sonuçlandı. Kent merkezi Doğancıbağları Mahallesi’nde, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan otomobil sulama kanalına düştü.
Kaza, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tokat AFAD’dan 1 araç ile 4 kişilik arama kurtarma ve dalgıç ekibi de çalışmalara katıldı.
Araçta sıkışan 2 kişi çıkarıldı
Ekiplerin yürüttüğü kurtarma çalışmaları sonucunda otomobilde sıkışan 30 yaşındaki Emre Arslan ile 28 yaşındaki Yunus Emre Özüpak araçtan çıkarıldı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Arslan ve Özüpak’ın hayatını kaybettiği belirlendi. İki kişinin cenazesi, otopsi işlemleri yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazanın ardından otomobilin sulama kanalına nasıl düştüğünün belirlenmesi için bölgede inceleme başlatıldı.
Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.





