Çorum’un Yavruturna Mahallesi’nde gece saatlerinde yaşanan olayda, daha önce aralarında husumet bulunan bir kişi, karşı tarafın evinin önünden geçtiğini görür görmez pompalı tüfekle ateş etti. Neyse ki olayda kimse zarar görmedi, ancak park halindeki bir araçta maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgilere göre, F.Ç. isimli şahıs, daha önce tartıştığı kişilerin evinin önünden geçtiğini fark etti. Bu anda yanında bulunan pompalı tüfekle birkaç el ateş eden F.Ç.’nin silah sesleri mahalle sakinlerini tedirgin etti.

Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yapılan incelemede, kurşunlardan birinin park halindeki bir araca isabet ettiği ve araçta hasar oluştuğu belirlendi. F.Ç. polis tarafından gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Husumetlilerini Evinin Önünden Geçtiğini Görünce Kurşun Yağdırdı (2)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı