Kastamonu’nun Cide ilçesine bağlı Çamaltı Köyü ve çevre köyleri sakinlerini bir araya getiren Çamaltı Köyü ve Çevre Köyleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, 11. Olağan Genel Kurulu’nu İstanbul Tuzla’da gerçekleştirdi. Genel kurul toplantısı, 18 Ocak Pazar günü Tuzla Evliya Çelebi Mahallesi Hedef Sokak No:14 adresinde düzenlendi.

Kongre Tek Listeyle Yapıldı, Başkan Güven Tazeledi
Genel kurulda mevcut başkan İshak Yılmaz yeniden aday olurken, kongre tek liste üzerinden yapıldı. Yapılan oylamada dernek üyelerinin tamamının oyunu alan Yılmaz, bir kez daha dernek başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Seçim sonuçları, salonda bulunan üyeler tarafından alkışlarla karşılandı.

Kongrenin divan başkanlığını Cide Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yılmaz üstlenirken, divan katip üyeliklerini Ersin Çakır ve Gökhan Yıldız yaptı.

Soğuk Havaya Rağmen Yoğun Katılım Sağlandı
Havanın soğuk ve kar yağışlı olmasına rağmen Çamaltı köylüleri ve çok sayıda davetli genel kurula yoğun ilgi gösterdi.

Toplantı, hemşehriler arasında birlik ve beraberlik duygusunun güçlü bir şekilde hissedildiği bir atmosferde gerçekleşti.

Protokol ve STK Temsilcileri Genel Kuruldaydı
Genel kurula; Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediye meclis üyeleri Filiz Akar ve İbrahim Sargın, Tuzla Belediyesi Dernekler Koordinatörü Ayhan Özkan, KAS-DER ve KASİAD yöneticileri, KAS-KON temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Kastamonulu iş insanı katıldı. Ayrıca sanat, basın ve iş dünyasından önemli isimler de kongrede yer aldı.

Tuzla Belediye Başkanı Bingöl’e Teşekkür Plaketi
Yoğun programına rağmen genel kurula katılan Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Çamaltı köylülerine hitaben kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Bingöl, Kastamonuluların kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, sivil toplum kuruluşlarının yerel dayanışmadaki önemine dikkat çekti.

Konuşmanın ardından Dernek Başkanı İshak Yılmaz, Başkan Bingöl’e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu Açıklandı
Genel kurulda seçilen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
İshak Yılmaz (Başkan), Birol Aykın, Ender Yıldırım, Osman Turhan, Fatih Koç, Murat Sözen, Necat Aslan, İzzet Kızıl, Dursun Turhan, Ercan Ağa, Ruşen Gün, Muhammet Acar, Necep Tutkun, Kerim Irkın.

Denetleme Kurulu ise Mehmet Yıldız, Ahmet Çelik, Şaban Demir, Enver Kula, Mustafa Aykın ve Mesut Aykın isimlerinden oluştu.

Genel kurul, iyi dilek temennileri ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.





