İstanbul Çatalzeytinliler Yardımlaşma Derneği, 33. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 23 Kasım 2025 tarihinde dernek lokalinde düzenledi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda mevcut başkan Cemal Demir, bir kez daha başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurul Yoğun Katılımla Yapıldı

Saat 13.00’te başlayan genel kurul, Başkan Cemal Demir’in selamlama ve açılış konuşmasıyla başladı. Toplantıya; Belediye Başkanı Ahmet Demir, Belediye Meclis Üyesi Ali Özdemir ve önceki dönem Kas-Der Sultangazi Şube Başkanı Sadık Arslan da katılarak derneğe destek verdi.
Başkan Demir yaptığı konuşmada, birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Çatalzeytin Dernek Başkan (2)

Derneğin kayıtlı 310 üyesinden 180’inin katılım sağladığı genel kurulda Divan Başkanlığı görevini İsmet Çetinkaya üstlenirken, divan katipliklerini Kenan Açıkgöz ve Uğur Yener yürüttü.

Tek Listeyle Seçime Gidildi

Toplantıda yönetim ve denetim kurulu seçimleri de gerçekleştirildi. Üyelerin mutabakatı ile seçimlere tek liste halinde gidildi. Yapılan oylama sonucunda yeni dönem Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu şu şekilde belirlendi:

Yönetim Kurulu Üyeleri

  • Ali Özdemir

  • Ahmet Demircan

  • Menderes Demir

  • Asım Mardin

  • Cemil Demir

  • Cemal Demir

Denetim Kurulu Üyeleri

  • Tutku Ufuk Demir

  • Murat Yener

  • Sebahattin Açıkgöz

Yeni Dönemde Daha Güçlü Bir Dernek Hedefleniyor

Seçimin ardından konuşan Başkan Cemal Demir, kendisine duyulan güven için üyelere teşekkür etti. Önümüzdeki dönemde hem hemşeri dayanışmasını güçlendirmeyi hem de sosyal projelere ağırlık vermeyi hedeflediklerini ifade eden Demir, derneği daha aktif ve kapsayıcı bir yapıya kavuşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Çatalzeytinliler Yardımlaşma Derneği’nin 33. Olağan Genel Kurulu; demokratik, katılımcı ve birlik ruhunu öne çıkaran atmosferi ile tamamlanırken, yeni yönetimin çalışmalarına kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi