Karabük’te meydana gelen zincirleme trafik kazasında dört araç birbirine çarptı, 3 kişi yaralandı. Kaza, Safranbolu kara yolu Bulak Kavşağı’nda yaşandı ve sürücüler ile yolcular kısa süreli panik yaşadı.
Kaza Nasıl Meydana Geldi?
Edinilen bilgilere göre, 46 ALE 724 plakalı araç orta şeritten dönüş yapmak isterken zincirleme bir çarpışma zinciri tetiklendi. Bu araç, sol şeritte seyreden 78 ACE 369 plakalı otomobil, 78 ACD 349 plakalı motosiklet ve 78 YB 397 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar birbirine zarar verirken, kazada üç kişi yaralandı.
Yaralılar Kimler?
Kazanın ardından 78 ACE 369 plakalı otomobilde bulunan sürücü İ.U.Ç., yolcu M.B. ve motosiklet sürücüsü O.A. yaralanarak olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Yaralılar daha sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililer, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı.
Polis ve Soruşturma
Olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Yetkililer, kazanın oluş şekli ve sorumluluk durumu hakkında detaylı soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Kazanın meydana geldiği Bulak Kavşağı, trafik açısından yoğun bir noktada yer aldığı için sürücülerden dikkatli olmaları istendi.