Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, 2 Mart Pazartesi günü bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kastamonu’ya geliyor. Gerçekleşecek ziyaret kapsamında parti teşkilatıyla bir araya gelmesi ve yerel basın mensuplarıyla buluşması planlanıyor.
Parti Teşkilatında Toplantı Düzenlenecek
Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanlığı tarafından organize edilen programda, Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül’ün parti binasında yapılacak toplantıya katılması bekleniyor. Toplantının saat 16.00 ile 16.30 arasında gerçekleşmesi planlanıyor. Görüşmede teşkilat çalışmaları, yerel gündem ve önümüzdeki süreçte yapılacak siyasi faaliyetlerin ele alınacağı ifade ediliyor.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı Akif Güzel, ziyaretin önemine dikkat çekerek basın mensuplarını programa davet etti. Güzel, Genel Başkan Yardımcısı Gül’ün Kastamonu teşkilatıyla istişarelerde bulunacağını ve partinin saha çalışmalarına yönelik değerlendirmeler yapacağını belirtti.
İftar Programı Tatgör Lokantası’nda Gerçekleşecek
Toplantının ardından düzenlenecek iftar programı ise Kuzeykent İş Merkezi’nde bulunan Tatgör Lokantası’nda yapılacak. Programa parti yöneticileri, teşkilat mensupları ve basın temsilcilerinin katılım göstermesi bekleniyor. İftar buluşmasının, hem Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberliği pekiştirmesi hem de siyasi çalışmaların değerlendirilmesi açısından önemli bir organizasyon olacağı ifade ediliyor.
Ziyaretin Amacı ve Beklentiler
Nureddin Gül’ün Kastamonu ziyareti kapsamında, yerel teşkilatın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alması ve sahadaki durumu yakından incelemesi amaçlanıyor. Parti yetkilileri, bu tür ziyaretlerin teşkilat motivasyonunu artırdığını ve yerel düzeyde yürütülen siyasi faaliyetlere ivme kazandırdığını vurguluyor.
Öte yandan, toplantı ve iftar programının basın mensuplarına açık olması, kamuoyunun ziyaret hakkında daha detaylı bilgi edinmesini sağlayacak. Programda yapılacak açıklamaların, Yeniden Refah Partisi’nin bölgesel çalışmaları ve önümüzdeki döneme ilişkin politikaları hakkında ipuçları vermesi bekleniyor.





