Yeniden Refah Partisi Taşköprü İlçe Başkanı Hakkı Yüksel, partinin 3. Olağan Büyük Kongresi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Yüksel, kongrenin 16 Kasım 2025 Pazar günü saat 09.30’da Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirileceğini belirterek, tüm hemşehrileri davet etti.
Taşköprü’den Ücretsiz Ulaşım İmkanı
Başkan Yüksel, kongreye katılmak isteyen Taşköprülüler için özel bir ulaşım düzenlendiğini söyledi: “Taşköprü Meydanı’ndan kongreye ücretsiz otobüs kaldırılacaktır. Kongreye katılmak isteyen hemşehrilerimiz, Taşköprü İlçe Başkanlığımız ile iletişime geçerek kayıtlarını yaptırabilir.”
Yeniden Refah Partisi’nden Büyük Hedef
652 bin üyeye sahip olan Yeniden Refah Partisi, Türkiye’nin üçüncü büyük partisi konumunda bulunuyor. Başkan Yüksel, kongrede yaklaşık 100 bin kişinin bir araya gelmesini hedeflediklerini belirterek, “Bu tarihi günde ‘Ben de VARIM’ diyen tüm hemşehrilerimizi kongreye davet ediyoruz” dedi.






