Yeniden Refah Partisi, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen pazar yerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Parti üyeleri, hem ilçedeki esnafla bir araya gelerek taleplerini dinledi hem de partinin çalışmalarını vatandaşlarla paylaştı.

Taşköprü Yeniden Refah Partisi (3)-1

İl Kadın Kolları ve İlçe Yönetimi Esnafla Bir Araya Geldi

Ziyarette, Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanı Tuba Güzel ve yönetim kurulu üyeleri, Taşköprü İlçe Başkanı Hakkı Yüksel ile birlikte pazar esnafını tek tek ziyaret etti. Parti üyeleri, esnafın günlük yaşamındaki sorunları ve taleplerini dinleyerek, partinin çözüm odaklı projelerini aktardı. Etkinlik sırasında partililer, esnafla sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Taşköprü Yeniden Refah Partisi (4)-1

Yeni Üyelere “Hayırlı Olsun” Dileği

Yeniden Refah Partisi yetkilileri, ziyaret sırasında aralarına yeni katılan üyeler için de özel bir mesaj iletti. Yapılan açıklamada, “Aramıza katılan tüm yeni üyelerimize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah refah gelecek, yüzler gülecek” ifadelerine yer verildi. Parti yetkilileri, hem üyelerinin motivasyonunu artırmayı hem de toplumda refahın yaygınlaşması için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Taşköprü Yeniden Refah Partisi (5)

Esnafla Yakın Temas ve Toplum Odaklı Çalışmalar

Taşköprü Yeniden Refah Partisi (1)-1

Taşköprü’deki pazar ziyareti, Yeniden Refah Partisi’nin halkla yakın temasta bulunma ve esnafın gündelik sorunlarını doğrudan dinleme yaklaşımının bir parçası olarak değerlendiriliyor.