Samsun’un İlkadım ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadın ile torununa otomobil çarptı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kazada 70 yaşındaki Ayşe Ç. ile 6 yaşındaki torunu Ç.A.Ş. yaralandı.

Kaza, Kale Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki Öğretmenevi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ayşe Ç., torunuyla birlikte karşıya geçmek istediği sırada seyir halindeki otomobilin çarpmasıyla yere savruldu.

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, otomobilin karşıya geçmeye çalışan kadın ile çocuğa çarptığı anlar yer aldı. Çarpmanın etkisiyle Ayşe Ç. ve torunu yola savrulurken, sürücünün aracından inerek yaralıların durumuna baktığı görüldü.

Görüntülerde sürücünün daha sonra yeniden otomobiline binerek bölgeden ayrılması da yer aldı. Kazanın bildirilmesinin ardından polis ekipleri sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Otomobil sürücüsünün ekipler tarafından tespit edilerek gözaltına alındığı öğrenildi. Yaralanan kadın ile torununun tedavi sürecine ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmazken, kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı