Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci, Batı Karadeniz, Kastamonu ve bölgesi için Perşembe günü, özellikle Cuma günü için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Özdemirci, "İstanbul’da perşembe ve cuma günü için sağanak yağış beklentimiz var. Perşembe günü 28 derece sıcaklık bekliyoruz, İstanbul için mevsim normalleri civarında. Cuma günü 30 derece, cumartesi günü için az bulutlu ve açık bir hava var, 29 derece sıcaklık bekliyoruz" dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci, yurt genelinde beklenen hava durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, önümüzdeki günlerde kuzey kesimlerde aralıklı yağışların görüleceğini söyledi.

PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜNE DİKKAT
Özdemirci, perşembe günü Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağış beklentileri olduğunu dile getirerek, "Cuma günü için Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in kıyıları ile Ardahan çevrelerinde aralıklı yağış bekliyoruz. Cuma günü Sakarya, Kastamonu, Ordu ve Giresun çevrelerinde yer yer yağışların kuvvetli olmasını bekliyoruz. Vatandaşlarımızı bu kuvvetli yağışa karşı uyaralım. Cumartesi günü de Ordu, Giresun ve Trabzon’da yağışlar yer yer kuvvetli olabilir" diye konuştu.

(Haber Merkezi)