Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında TRT Haber spikeri ve program sunucusu Oya Eren’in yaptığı paylaşım, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan içeriklerinden biri haline geldi.
“Yap Bi’ Bozkurt” Mesajı İlgi Odağı Oldu
Oya Eren, ziyaretine dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kastamonu Bozkurt’tayız… Fırsat bu fırsat… ‘Yap bi’ Bozkurt, dünya görsün…’” ifadelerini kullandı. Espirili ve samimi diliyle yazdığı mesaj, kısa sürede binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı. Kullanıcılar, bu paylaşımı mizahi içeriklerle desteklerken, bazıları da Bozkurt’un doğal güzelliklerine ve gelişimine dikkat çekti.
Belediyeden Anlamlı Yanıt
Bozkurt Belediyesi de bu paylaşıma duyarsız kalmayarak sosyal medya hesabından, “Bozkurt kendini gösterdi, dünya dikkat kesildi.” notuyla bir alıntı yaptı. Paylaşım, ilçenin tanıtımı açısından önemli bir farkındalık oluşturdu.
Bölge Tanıtımına Katkı Sağladı
Geçmiş yıllarda yaşanan sel felaketiyle gündeme gelen Bozkurt, bu kez pozitif bir sosyal medya hareketiyle adından söz ettirdi. TRT spikeri Oya Eren’in paylaşımı, ilçeye hem moral hem de görünürlük kazandırdı.